Consultancy

De consultancy die wij verlenen zal zich met name toespitsen op het klantgericht en resultaatgericht werken van uw onderneming m.b.t processen, mensen en middelen c.q. hoe de ICT mogelijkheden van vandaag daarin kunnen bijdragen. Gedurende het consultancyproces onderzoeken wij de mogelijkheden binnen u bedrijf hoe uw omzet te verhogen en de service aan uw klanten te verbeteren. Tevens brengen wij in kaart hoe Social Media zoals Facebook Twitter en YouTube positief kan bijdragen in u huidige bedrijfsresultaten en contacten met u doelgroep c.q. klanten. Wij geven de benodigde investeringen maar ook de terugverdientijd aan. Tevens zit onze specialisatie ook in kleine projecten die flexibiliteit vergen zoals het koppelingen van u database met de website, of specifieke kleine maatwerkoplossingen, waarin u huidige ICT leverancier niet kan voorzien.


Oplossingen

Graag delen wij met u onze kennis, ervaringen en de oplossingen die wij voor andere bedrijven gerealiseerd hebben, mogelijk zitten daar soortgelijke bedrijven bij zoals u bedrijf! Een vrijblijvend korte presentatie zetten wij graag uiteen of wij iets voor u kunnen betekenen m.b.t het optimaliseren van processen, mensen en middelen c.q. hoe de ICT mogelijkheden van vandaag daarin kunnen bijdragen.


Klantgericht

Rullens New Media Services is een kleine onderneming, die klantgerichtheid en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. U zult ervaren dat wij net iets meer voor u willen betekenen en doen dan wat u gewent bent.


Internet Marketing

Hoe wordt u zichtbaar op Internet, weet men ons te vinden?, doen we het wel goed?, moet dat Facebook nou echt? Vragen waar veel bedrijven mee tobben. Wij hebben al voor veel bedrijven en organisaties, de voor hun juist richting uitgezet, ’n eerste advies verlenen wij gratis…!Webdesign

Het ontwerpen van websites is werk voor professionals. Niet alleen op technisch gebied, maar ook in het meedenken met u en uw bedrijf en de uiteindelijke vormgeving. Een website draagt immers sterk bij aan het imago van uw onderneming en het contact met uw doelgroep c.q. klanten. Ook de integratie van uw website met Social Media zoals Facebook, Twitter, Youtube is standaard inbegrepen in de website die wij voor u ontwerpen, bouwen , opleveren en onderhouden. Maar ook de voorzieningen om u website eventueel zelf te onderhouden.


Hosting

Bedrijven worden steeds meer afhankelijk van hun ICT en Internet oplossingen, overbodig om te stellen dat de veiligheid en beschikbaarheid van u ICT apparatuur of website hoge eisen stel aan de omgeving en locatie waar deze gehuisvest is. Ook stoppen steeds meer bedrijven om zelf hun ICT apparatuur in huis te hebben en te onderhouden, wat omslachtig en kostbaar is. Wij leveren daarin allerlei soorten oplossingen zoals:

Hosting van Hardware:
- Co-locatie van u eigen Internet Server
- Co-locatie van u Telefooncentrale
- Co-locatie van u overige ICT apparatuur

Leveren van diensten:
- Domeinregistratie
- Hosting van u website
- Back-up en Storage van u bedrijfsdata
- Telefonie VoIP as a Service


Contact

Eindsestraat 92
5105AD Dongen
Nederland
info@rullens.com
Tel: 0162-311185
Fax: 0162-311855
KvK: 18046798
Btw: 029077515B01
ABN-Amro: 60.95.61.626